New Balance Massage 

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Informatie 

Reiki

Wat betekent Reiki?


  • Reiki is een universele levensenergie;
  • Het is een Oosterse vorm van handoplegging;
  • Reiki energie, die rondom ons heen en overal aanwezig is, wordt doorgegeven d.m.v. de handen;
  • Deze energie stroomt door de handen van de Reiki behandelaar, naar het lichaam van de te behandelen persoon en zorgt ervoor dat de energie waar deze geblokkeerd is weer vrij kan stromen;
  • Deze energiestroom kan rechtstreeks op het lichaam gegeven worden maar kan ook zonder lichamelijk contact worden gegeven;
  • Men ervaart hierbij een warmte of tinteling op het lichaam die ontspannend aanvoelt. Pijn, vermoeidheid, stress, angst of verdriet zal verminderen of zelfs verdwijnen.

Ontspanningsmassage

Voor een ontspanningsmassage bij New Balance Massage heten wij je van harte welkom in Kreileroord.


Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en je geest tot rust komt. We proberen dat te bereiken door een ontspanning te bieden in het drukke, hectische leven.


Ontspanningsmassage en aromatherapie


Voor een optimaal effect combineren we onze ontspanningsmassage in Kreileroord met aromatische massage olie . Bij de ontspanningsmassage gebruiken  we een speciale massageolie van doterra . Deze olie ontspant je lichaam en geest.

De geur van de olie werkt ontspannend, en de ingrediënten van de planten, zaden en bloemen waar de olie van is gemaakt trekken in je lichaam. Zo helpt de olie je ook van binnenuit tot rust te komen.
De olie is gemaakt van 100% natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige toevoegingen.  Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect, en zijn daarnaast ook nog eens supergoed voor je huid.

 

 

Lomi Lomi

Wat is Lomi Lomi Massage?
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kun je vergelijken met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.

De Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Tijdens deze introductie cursus leert u de basis technieken van de Lomi Lomi massage.